Бог слуха тишу

Знати б тобі про мій сум,
Про всі ці жалі та печалі.
Згадка про тебе, мов струм,
Який моє тіло проймає.

Знати б тобі про любов.
Про всі ці зойки самітницькі.
Бог слухає тишу, знов,
Бог слухає, слухає, чуєш?!

- слухає...

17.09.2015


Рецензии