спалАХове...

Роздерта сукенка,
   Роздряпані плечі,
     Розбурхані груди,
       Розплавлене тіло...
         Шепочу край вуха:
           Чекай, ще не вечір,
             Але твого шкворня
               Лоскочу між ділом...
Від пестощів мОїх
   Він знову сталевий,
     А ротів двох стулки
       Злипаються в мушлі...
         Втім, то вже й не акт
           Примітивно-статевий,
             То - спалах, безумство:
               Шальне, відчайдушне...


Рецензии