Володимир Маяковський

Я карту будня миттю змазав,
плеснувши фарбу із стакану,
на блюді холодцю вказав наразі
вилицюватість океану.
І на жорсткій лусці бляшанки - риби
читав я поклик свіжих губ.
А ви? Ноктюрн зіграти ви могли би
на флейті водостічних труб?

- Володимир Маяковський, російський поет українського походження.


Рецензии