Пишу, прошу, молю

Моя любов, моє кохання,
моє натхнення, моє зітхання-
це все чим я живу, дишу,
пишу, прошу, молю.

Моя тематика кохання,
а це і є життя моє.
Бо все кохання-Боже щастя,
яке вирує над землей.

Воно переможе наше щастя
і буде мир над всієй землей.
Добро і зло завжди воюють,
але це справді є не так.
Воює зло з добром великим,
а це добро просто живе.

Воно терпить усе на світі
і просто чекає, вірить і мовчить.
Це є прощення в нашом світі.
Найперше, що є на землі.

То будьмо добрі люди в світі.
Давайте прощавати всім.
Давайте жити будем в мирі
і буде добре нам усім!


Рецензии