Шо ны в пэнь, то по колоды ш

Ты но дыш на Змій 7.
Нельга ш стіх на рідный

Ой, в сыловы Дыржыновы
Да дыте родылось.
Гэто ж трэга гэтак ззеты!
Ну, бы тая Зірка.

Да, ну, дэ ж-то бачыв нэнза,
Шоб шэ хто смыевся
Да над власным свойім мэньнем.
Маты моё света!

От і вдюжыв козачэнько
2цыть раз хрыстытысь.
Бо мадеры да полекы
Звалы ёго Пілка.

То ісь как то? Га? Гарапнык
Хочыш получыты фш?
І усэ, шо робыть Васька,
Матка рубыть знызу:

Ек ты міх мні так змутыты,
Шо й ф тыбэ е жінка?! –
Мешкав Мешка ш з Глашко нейко,
Шо усі в корчі шпінь. –

Да. Бо пілка мячык чы ж то.
Не! Ты, мо, здурілый?
Так найдэш ты і в тырнэте
Лымынтар русінскый.

Так і так робы, довбэшка –
Дрова будуть дрібны зь.
Гот і робыць той Васылько,
Ек дасць Біг, Буг Пінскый.

От сёгодня клейів сцены. –
Ек? Кого? Осцев фсіх? –
Да. Хм. Хы. Стына жылізна
Гонды в сельсаветі.

20 рокый ны чыпылы ж
А ны нэтра ізбу сь.
Так шо е й музей ув Брылька.
С порохна! Понев ты?

Стадом, стойлом все родне зе
Ны лупыла дедка.
Вэльмы натто справыдлывый
Ты, товарыш, в рыжых!

Всэ затопчуть! Всэ склывэшчуть!
Бо ж ны й в Дыржыні жыв
Гэтой ваш во Васылэнько
По прозВаню Дзыдор.

Впав у відра, но родывся
Шэ в Сухым Борі дэсь.
Бо ж, хэ, маты но дойіла,
Покыль сам я вылыз.

…ну, а гэ но ж пырыделка
В сылі, у Корсыні,
Бульбаше забылы. Відіш во на здымКу ш?


Рецензии