незалежна сьогодн ти

кричи голосніше й завзятіше,
про те, що хочеш звідси звалити,
про те, що не можеш так жити.
збирай валізи та йди,
пошукай собі кращу країну,
коли твоя перетворилась в руїну.
твої мама і тато подарували свободу,
а ти їх заслуги кидаєш в стічну воду
я злий, на тебе, "громадянин"
спали свій паспорт, тримай бензин.
я тут жив та тут воскресав,
але ніколи душу за кращий час, не продавав.


Рецензии