н би сон...

Неначе ти мій капітан,
Наснилось синє море...
Такий же самий сарафан,
Такі ж у небі зорі.

Немов би ти мусиш іти,
Благаєш мене хутко:
Кораблик синій берегти,
Від повені та смутку.

Буцім, повернешся колись,
Та я ж ту правду знаю!
І сльози раптом пролились,
Кохання відпускаю...

І, ніби, сон, а може ні?
Кораблик на полиці!
Лиш зорі сині, чарівні,
Втопилися в криниці.

Tanya Pashkova


Рецензии