Випалене поле...

Всередині моєї душі неспокій -
"випалене поле",
але ж серце все одно не байдуже
прагне волі.
Ще є внутрішній вогник - не згас,
чекає рідної долі час.
Навіть в осінню, дощову пору,
не хоче "втрачати голову".
У нашому житті
не має чогось вищого або нижчого,
навіть листочок з дерева,
квітка з куща,
однаково важливі Всесвіту,
як тая зіронька далека, сумна.


Рецензии