Шануйте р дну неньку Укра ну

Шануйте рідну неньку Україну,
Вклоніться низько їй, аж до землі…
Тут так натхненно й радісно співають
Пісні своїм коханим солов’ї…

Шумлять діброви… пташенят гойдають, -
Мов ніжна мати діток колиса…
Які чудові квіти розквітають! -
Скрізь незбагненна лагідна краса…

Матусю, рідна нене Україно,
Мій рідний край чудовий, чарівний.
З усіх сердець до тебе пісня лине
Про день прийдешній, світлий день новий.

Міцніє дух, єднає воєдино
Творців, митців, служителів добра.
Вставай з колін – ти вільна, УКРАЇНО, -
Тож хай росте щаслива дітвора!
 
Ти вільна!!! І цвітуть сади повсюди, -
Радіє щира матінка Земля…
Живуть тут добрі, щирі, вільні люди
І колосяться золоті жнива!

22.02.2016                СвітЛана


Рецензии