нiч я

…ти невипадково з’являєшся знову,
торкаєшся тиші його уночі,
крадешся шукаючи лише любові –
собі…

тебе зупинятиме холод мовчання,
непрохані гості – болючі думки
малюють за вікнами мрії-світання –
ві сні…

слова впізнавання – пам’яті плівка
розмотує пристрасть минулих подій…
розгаданий ребус, стосунків картинка –
ти-нічия… він-нічий…


Рецензии