Фантазiя

Небо - це вікно нашої душі,
Наших думок та свідомості,
Це не передаси на аркуші
Не знайдеш в буденності.

Небо зображається у снах,
У спогадах та чудесних мріях
Проганяє невідомий страх
Гуляє по твоїх же надіях.

Небо рідне для кожного
І одночасно більше нікому,
Щось в ньому є тривожного
Яке не проявляється "сліпому".


Рецензии