Ой, ты Петю, Петю Порошенко

Ой, ты Петю, Петю Порошенко.
Ой, який ты гарный, сгидный козаченько.
Як соби спокийно ты бы спав у хати
Тильки заважають москали прокляти
 
Пив бы ты горилку, цилував дывчину
Но, трэба рятуваты ридну Украину.
Щоб в усим побачыть, роздывывшы зраду
Потим москалями полякаты раду.
 
Стильки дил у тэбэ, не переробыты
Хтоб сказав. що трэба нам з тобой зробыты.
Весь такий солодкий, ты вид шоколаду
Нам тэбэ не треба, нам тэбэ не надо.


Рецензии