Сьыла мада кыл н

 Пращуръяслысь  топ;дны мед кывс;,
 жалькойд кыл;н мода мойдны мойдъяс.
 Сы восна ме п;рысь й;зс; кывза,
 Корся важъя кывъясыслысь вужъяс.
 Изьва дорса р;двуж костса  больг;м
Ч;ста сыл; мам улльоо моз вомын,
визув ва;н   кывто  серни костын,
югзь;, ворс;  енмегыра   р;м;н.
 Вом горулын ш;пка  сiйос гусь;н,
Вабергач  моз гарта    аслам  юрын,
Мед оз г;льмы видза дона тусь;н, .
Сэсся сьыла, сьыла  мада кыл;н.

 


Рецензии