До Дня Незалежностi незалежним

А Ви труси надіньте вишиванні
І намалюйте на чолі собі тризуб,
Ще гімн співайте, кожен день у ванній
І оселедцем запускайте чуб.
Назвіть себе великим патріотом,
Отримайте омріяний мандат.
Продайте голос свій, якійсь гидоті,
А при потребі ще продайте зад.
Тоді Вам не цікаві стануть ціни,
Тарифи, пенсії і навіть зарплатня.
А за паркан в три метри, Вас оцінить
Така ж як Ви, новітня «гопотня».
В День Незалежності підніметесь на сцену
І на людей подивитися вниз,
Щоби відчути заздрість їх страшенну,
Вони ж не відають, який Ви жополиз.
За спіч брехливий плещуть у долоні
І знову ждуть, обіцяного чуда.
Та пам’ятайте, в меркантильності полоні,
Що з пекла бог не витягне за чуба.


Рецензии