Пiвцигарки

Зачекай півцигарки.
Я чекав півсльози.
Сумніви прийдуть вже зранку.
Їх візьми й проковтни.
Пережуй.
Перевари.
Перечекай.
Переживи.
Не скидай, перекидай.

А вірши – перечитай.
Перепиши.
Ти ледь плачеш.
Я вже докурив.


Рецензии