Вдихаючи запах чужоi дiвки

Вдихаючи запах чужої дівки.
Такої, що варта вірша.
Чувак, я б’юсь об заклад.
Тебе вона кине.
І стане для тебе чужа.
І стане страшна.
З поганим запахом.
Не варта вірша.
Так, чувак.


Рецензии