А може

А може, буде все не так…
Не так засвітять в небі зорі,
Не так… повернуться слова,
Що я не той,… тай ти… не та.

А може, буде все ж та повінь
Тих почуттів, або ж посуха.
Ще будуть дні, я вірю в сон
Що насинався нам,… обом.

А може, все закреслить ніч
А зорі хмарами укриє.
Тебе не чую, став  байдужим
Та злу ту волю мрію... здужу.

А може крила відросли
І ми злітаєм… я… та ти.
Злітаємо обоє в вирій,
Де нас тримають вітру хвилі.

А може… буде все не так…
Знов сумуватиму без тебе.
Куди поділась? Чом мовчиш?
А може десь втомилась… спиш.

І сняться сни, та кольорові
Де знову ти, де знову я
Де чути мову солов’я
Де  я купаюсь в твоiй мовi.


Рецензии
Можливо.... Світ нині такий - все можливо. І радість теж.

Шон Маклех Патрик   22.08.2016 16:32     Заявить о нарушении