Взаэмно

Просто з тобою ...
Просто поруч ...
Просто говорити,
Просто так ось ...
Просто за руку,
На край світу.
Де б не був ти –
Там я буду.
Хочеш цілувати?
Поцілуєш.
Хочеш бути зі мною?
Також, будеш.
Якщо поруч нам
Дуже приємно –
Пам'ятай, просто все
І взаємно…
22.08.2016


Рецензии