***

вірші моі моє диво
моі ви байстрята
пізно я вас породила
тай буду ховати

заховаю зощит з вами
у сумку на денце
щоб ніхто вас не побачив
не сміявся з мене

і від чужих болить дуже
а тож своі рідні
а ви рветесь межи люди
вірші моі бідні

сидіть тихо в мене в серці
не рвіться на волю
може мені буде легше
без вашого болю

болить моя душа вами
і плаче і тужить
та ніхто нас не чекає
не до віршів людям


Рецензии
До вiршiв, ой як до вiршiв. Не ховай у сумку на денце, вiдпусти на волю. Хай побачуть люди. Бо дуже вiршi гранi.

С теплом и массой самых наилучших пожеланий Лана.

Лана Симонова   02.09.2016 21:38     Заявить о нарушении