Хъфизва зун ВАТАндиз

 Хкаж жезва зун цавариз
Ватандиз хъфиз.
Я ,аллагь на экуьвал це
Зун физвай рекьиз.
Гьахъсуз,халкьар рекьизвайдан
Буьркьуь хьурай вил.
Зин малаик вуна хуьх зун
Зав гице вин гъил.
Дустар,куьн алхишри зун
Акъуднай фад цавариз.
Хайи чилел хтай за
Темен ганай накьвариз.
Хвешивиляй ватанда
Я хъифизмач ахвариз.
Ачух хьанвай рик1е зин
Чка хьанва гафариз.
И гуьлуьшан дагъдин гьава
Хьанва дустар рик1из дава.
Мукьвабуру хъвез агатиз
Зин гуьгьуьлар тунва цава.
Хвешивилиз авач кьадар
Лап тади кваз ,физва вахтар.
Танишри ,къвез .чандин сагъвал
Гьик1 я лугьуз ,кьазва хабар.


Рецензии