Листи навiяли минуле

Пакунок в шафі невеличкий
Візьму щоб сум прогнати свій,
Там спогадів моїх скарбничка,
Повернусь в мить до юних мрій.

Пожовклі аркуші паперу,
Листи, листи, твоє тепло.
Затишна лава в тіні скверу,
Притихле в сутінках село.

Знов повернувся я в минуле,
Дитинство юність зустріч ми,
І десь в парку кує зозуля,
І ти благаєш обійми.

Палкі обійми, поцілунки...
Навчання, в різних ми містах.
Листи лишились як дарунки,
Бажання, прагнення в листах..

Владимир Ольховой. 20 Августа 2016.


Рецензии