Передчуття дощу

...І вже сьогодні по обіді я вислухаю всі краплини.
Я завжди слухаю їх гомін – ноктюрни дощові вночі.
І нового дощу картини, малюнки, райдужні світлини
Я всі без втоми перегляну, співай, мій дощик, не мовчи.

З дощем можливо говорити: він все краплинами розкаже,
А я йому напишу вірші, він любить вірші, дощик мій.
Я шепотітиму рядочки – мініатюри моїх вражень,
А він розчулить мокрі очі під шатами вологих вій.

І він розплачеться ще більше, ридатиме, бо вірш мій – вдалий.
Всі вірші, що про дощ, – від серця, йому – приємно, і мені.
Ми з ним сьогодні так, дуетом, цей день за обрій проводжали.
І одне одному всміхались, та кожен – у своєму сні...
 


Рецензии
СпасиБо за поэзию строк, Миклош.
http://www.stihi.ru/2016/08/22/4984
(вот...)
Уважительно,
Света

Светлана Груздева   22.08.2016 14:27     Заявить о нарушении