Володимир - князь Киiвськоi Русi

ВОЛОДИМИР - КНЯЗЬ КИЇВСЬКОЇ РУСІ.

На високому березі річки,
Вітерець повіває з води.
Відчуваєш там простір і вічність,
Тут, ще пращурів видно сліди.
Оглядає Дніпро Володимир - святий,
Християнства Руси - поводир.
Біля Києва меч свій і хрест освятив,
За державу боровся і мир.
І тепер, ще з мечем йдуть до нас,
Вам не біль для душі, втрата сина?
Залишіть вже спокійним Донбас --
Неподільна у нас Україна.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.