Август укр

СЕРПЕНЬ

Яблуневий та медовий серпень
Назбирав у літа промінців
Та й засяяв, ніби новий перстень
На засмаглій лагідній руці.

На твоїй руці в моїй долоні
пломеніють відблиски стожар…
А над нами – яблука червоні,
Мов кохання перезрілий жар.

Кожна мить на двох – солодша дині
Та п’янкіша за хмільне вино.
І ніхто, крім нас обох не винен,
Що так швидко скінчилось воно.

До граминки випите, до краплі,
До сльозинки, що з твоїх очей.
І вуста вуста ловили спраглі.
І знайшли у джерелі ночей…

І знайшли, і жадібно ковтали,
Й той серпневий мед не пролили.
І серця навіки поєднали.
Тільки долі… долі не змогли…

Яблуневий та медовий серпень -
Найщедріший з літніх місяців,
Пов’язав кохання перевеслом
Та розсипав яблука в росі…

ВК


Рецензии