безбатькiвщина

Вся доленька маленької людини
В серйозних по дорослому очах.
Чекає відповіді дитинча.
То сиротинець.
Побачиш це і вже все решта – решта.
Добродію, розумний і речистий,
Що ти малечі можеш відповісти?
Іще, що збрешеш?


Рецензии