Можна?

Можна я тебе поцілую,
Доторкнусь, наче уві сні?
Знаєш, іноді я лютую,
Що всміхаєшся не мені!
Можна лагідно пригорнуся
І навіки не відпущу?
Я до тебе завжди тягнуся
І листи повсякчас пишу.
Можна я подивлюсь в очі
І скажу кілька теплих слів?
Сердце в грудях моє тріпоче,
Бо це ти його так зігрів!
Можна я тебе поцілую?
Тільки ти не питайся, стій!
За тобою завжди сумую,
Хоч і знаю, що ти мій!
Можна я обійму стрімко?
Дні без тебе, наче роки!
Ти зникаєш лиш на хвилинку,
А для мене це, як віки!
21.06.2016 рік.


Рецензии