Боса Нова. Я зреклася чоловiкiв

Я зреклася чоловіків.
Я забула ті хтиві очі.
Хай вони мене люблять, хочуть,
так, як звикли спокон віків.

Хай дарують оману слів,
розоряться хай на букети.
Хай озляться в мобілку: «Де ти!?».
Я їх викинула зі снів.

Попрощалася зі всіма.
Та зустріла тебе одного.
Перетнулися дві дороги.
Мій, єдиний, я – не сама.

Ти зустрівся мені в цю мить.
Особлива моя спокуса.
Значить, серце жіноче мусить
не зрікатися, а любить...


Рецензии
Зрікаємося чоловіків, зачиняємо своє серце на замок...І як складно зустріти свого єдиного, співзвучного та коханого, який зігріє та відкриє твоє серце разом з жіночістю. Адже серце жіноче мусить не зрікатися, а любить.

Людмила Сташкова   21.08.2016 22:02     Заявить о нарушении