Зникати

Хірурги завжди мають плани:
Де різати, шити або затиснути.
А ми не хірурги і не титани,
Люди, які не вміють мислити.

У людей також бувають шрами:
На лиці, на руках чи в душі.
Але рани на тілі, вони заживають
Заживуть у душі? Ні.

Хвороби раптово проходять,
Пухлини раптово зникають.
Люди із тіла виходять,
Адже про них забувають.

І біль зникає, і кров не йде,
Я багато ще чого можу сказати.
Ще так б'ється серце моє молоде,
Але я, як завжди, люблю зникати.


Рецензии