демо версия

Холодний край землі людей вбива жахливо;
Ніколи не дрімає люта тут снага.
Цвіте страждання сад, страшне лунає диво.
Ніде нема спасіння, гине все, вмира.

Тремтять потвор тіла: ламкі ступають ноги.
Німіє їх жадоба - прагне до життя.
Блукають люди довго, скресли всі дороги.
Завмерли душі тут, нема слідів буття.


Рецензии