Думки

Думки мої потонуть у тобі,
А ти моя найбільша таємниця
Неначе сон, з очей моїх слізинка
Ти лише той із ким мої думки.

Неначе сон, а може і прокльон,
Але дивлюсь тобі я щиро в очі
Щось в серці запече і залоскоче
Неначе наша правда бридкий сон.

Одним життям прожити не дано
Можливо лише почерк зкорегую,
А після образ твій я намалюю
У безлічі згвалтованих думок.

Ти мій і серце дихає моє
Воно в тобі спочатку загубилось,
А трохи через час нажаль простилось
Без тебе день і ніч, жахливий сон.

Думки мої потрапили у рай,
Але життя інакше проживаю
Неначе в пекло швидко відлітаю,
А поруч всі мої думки і всі слова.

Можливо через час ти будеш мій,
Але чи варта я такої долі,
Щоб іноді твої рідні долоні,
На певний час торкалися мене.

17.08.2016
16.52


Рецензии