Сварюся на ос1нь


Сварюся на осінь :”Осінь,навмисно
зняла ти із мене червоне намисто ?
І фарби коричневі й жовті забрала…
За те,що на місце я їх не поклала?
А сльози мої ти дощу віддала…
ЩобИ я веселою завжди була ?
Ах,осінь,пустунка моя дорога,
За це я відріжу тобі пирога.
Із тої пшениці,що в полі зростала,
Коли я на  зустріч з тобою чекала."
                19.08.2016
 


Рецензии