невилiковно вiльна

не шукай в мені янгола, я не воскресну,
не блукатиму вулицями міста твого,
не чекатиму вдома із болем на серці,
не стрибатиму з відчаю через тебе в вікно.

і забуду ту посмішку, що для мене лиш сяяла,
та парфуми, які дарувала колись,
чи любила не знаю, та часу я не згаяла,
і за все, що було, дуже вдячна тобі.

втім кохатиму іншого, даруватиму щастя
і життя своє навіть йому присвячу,
як шкода, що ніколи прочитати не вдасться
тобі віршів моїх через мову чужу.

відпусти мене, любий, можеш навіть ненавидіти,
якомога скоріш розірвавши зв'язки,
все одно я не зможу надій твоїх справдити,
бо вільніша за вітер й переповнена мрій.


Рецензии