Мале курча

КУРЧА НАДУМАЛО СОБI
ЩО БУЦIМ-ТО ДОРОСЛЕ
ПОВАЖНО ЙШЛО,ЯК БIГЛИ ВСI
Я ВСТИГНУ!..ВИЩЕ ЗРОСТОМ

ПРИЙШЛО ДО МИСКИ ТЕ КУРЧА
ТАМ МIСЦЯ НЕ ЗНАЙШЛОСЯ
ТУРЛЯЮТЬСЯ,КУСАЮТЬСЯ
МАЛI...РАЗОМ Й ДОРОСЛI

КУРЧА ПОВАЖНО,ГЕТЬ ПIШЛО
НЕ ДИКЕ Ж Я ТО, МАБУТЬ
НЕ СТАНУ З НИМИ ЗА ЄДНО
ЗА ЇЖУ ВОЮВАТИ...

СТАРАННО ЛАПКАМИ ГРЕБЛО
ТА ЧЕРВ`ЯЧКIВ КОВТАЛО
ДОРОСЛИХ ЗОВСIМ ЗЛО ВЗЯЛО
ДЕ ТИ ТАКЕЄ ВЗЯЛОСЬ?


Рецензии