Парадигма истории. украинский язык

Парадигма історії

Парадигма істо-
Рії. Замкнене коло.
Роздивися навкруг
І відчуєш спроквола,

Як зманіжені рим-
Ляни час рахували,
В безнадію заглиб-
Лені смерті чекали,

Як в ОСТАННІ ЧАСИ
Ллєтьсь пійло фужерів...
-Пий до, дна, сучий син,
До життя ненажера!..

Цих часів оксами-
Това м "якість Нірвани...
-Хай одвічності ми-
Ті насняться коханим!..

А спитати себе
(Хоч спитати непросто)-
Як ламали хребет
Долі у "дев"яностих",

І останніх часів
Відлік розпочинали,
Наче смерті засів...
А вони... Не настали...

А тепер (що тепер?)-
Вже нема територій,
Ніби й ворог припер,
Чара, сповнена горя,

Ще й не вірить ніхто
У кінцеву мету...
Парадигма істо-
Рії каже- Я ТУТ...


Рецензии