пиши про мене

Писати легше.Пиши про мене.
Пиши про те,що життя мгновенне.
Що треба прожити його от і до.
Мовчи зі мною.Ходи в кіно.
Кури біля мене свої сигарети.
Розказуй про те,як вмирають поети.
Як тіло і душу кладуть у вірші.
Писати так просто.Про мене пиши.
Скажи,як всім важно і в той час так легко.
Скажи,як ночами рай схожий на пекло.
Писати так легко.Про мене пиши.
Залишиш на згадку мені вірші.
Якщо вже нічого не зможеш залишити.
Пиши в пряму лінію,прямо в зошити.


Рецензии