Президенти

Один із ПЕРШИХ був хитрющий лис,
коли не зміг пішов піджавши хвіст.

Зате вже ДРУГИЙ хоть і не вичурний сам
та говорили "чоловіком діла" став.
Натіяв так, що мусила країна скинути
його з своєї шиї.

ТРЕТІЙ був хранителем казни і говорив він
от зубів, майже псалми. Наобіцяв всім меду й
калачів. Славний його шлях до трону, я дякую йому,
що  втік без крові.

Про ЧЕТВЕРТОГО скажу я так, не знав він красного слівця,
Без матюка не пив він чай, був господарник, сім'янин і клановість свою беріг.
Вже зараз кажуть,ну нехай, зате не знали який у хаті в нас бардак.

П'ЯТИЙ у нас важний магнат у нього заводи і тут і там...
статки його ростуть як на дріжах, а він божиться:-
"Люди добрі - віддаю задарма... не беруть... не пропадать
же чесному добру".

ДАЛІ БУДЕ...


Рецензии
БРАВО! Вам!

Михаил Онищенко   02.05.2017 11:05     Заявить о нарушении
Дякую Вам, пане.

Онуфрий Отвязный   03.05.2017 10:14   Заявить о нарушении