На горе высокой

На горі високій, де сідало сонце,
Я шукала в небі золоте віконце.
Тільки зупинилась чорнобрива хмара,
Взяв мене на крила, ніжно обіймала
 
Я і полетіла, наче на долоні
Молодого вітру я на вік в полоні.
І виймає вітер душу та й холонить,
Замирає серце та й печаль хоронить
 
Я благала вітер: "Відпусти до дому,
Залишити серце моє молодому".
Тільки зупинитись я не можу більше,
Ти моє майбутнє, я твоє колишнє.
 
На горі високій, де сідало сонце,
Я шукала в небі золоте віконце.
Тільки зупинилась чорнобрива хмара,
Взяв мене на крила, ніжно обіймала.


Рецензии