Ти вiзьмеш Трускавецький глобус

Це буде потяг. Чи автобус.
Чи просто друзі і авто.
Ти візьмеш Трускавецький глобус,
Жовтневе теплеє пальто,
М’якої шкіри рукавички,
І парасольку «хай дощить»,
Не візьмеш лиш капризів звичку
І голос – той, що «ні» пищить.
Я буду руку подавати,
гуцульський справжній джентльмен...
І під бюветом цілувати...
І Трускавець – благословен...


Рецензии