В палicаднику на укр. яз

В палісаднику твої'м  я - квітка зайва...
і не ружа, і не айстра, і не мальва,
не півонія із запахом парфумів,
не ліле'я в обрамле'нні райдуг стру'мів,
не  жоржина стріпіхата, як махрова,
не гвоздика, не вербе'на я ліло'ва,
не купальниця, чи незабудка ніжна
і не хризантема пізня, білосніжна,
не ромашка у спідниці сонцекльошній,
не зірката, неба кольору, волошка,
не нічна фіалка, не ранкова м"ята...
я - сухе бодилля, до землі прим"яте,
з облеті'вшими пелю'стками завчасно,
їм не квітнуть більше ароматно й рясно...
Під ногами в те'бе цвіт кохання мо'го,
та не вдіяти, покинутій, нічо'го.


13/08/16/


Рецензии
Дуже сумно.....

Соломия Галицкая   24.08.2016 10:12     Заявить о нарушении
така вона є, гірка правдонька життя...

Любонька   24.08.2016 11:20   Заявить о нарушении
Зі святом 25 Річниці Вас, Соломіє!
🌞 🔊 🌷

Любонька   24.08.2016 11:35   Заявить о нарушении
А може...Бог - добрий, виведе заблуканих...

Любонька   24.08.2016 13:35   Заявить о нарушении