е шанс усiм...

…здається, у кожного є свій шанс
бачити себе у снах інакшим,
щоб знов повертаючись до початку ранку
щось змінити на нове не схоже з учора…

придбане спокійне щастя
у кімнатах мовчазної ночі – бачив,
і не взяв із собою її лякливу душу –
ти згубив у дорозі, й осліпли зорі…

може просто по між хмарних думок
заблукало у мріях кохання?..
наспіх долі блукають без цілі
у самотніх світах…


Рецензии