Мобильные миниатюры

 МОБІЛЬНІ  МІНІАТЮРИ

Был Идиот один…
Был идиот один, а звали Лавик, --
Большой Подержанный Дурак.
Хвост позаимствовал у зайцев
И размножаться, -- БЫЛ ЧУДАК.
Он к девкам рвался!, Носом дрался
И вместо совести Бардак!!
Да ум подержанный, пропитый,
ЗАТО УМЕЛ ВАРИТЬ БУРЯК.
+++++++++++++++++++++++++++++
ЗАЙЦІ НА ЗИМУ…
Зайці на зиму виросли ВЕЛИКІ…
Самі хвости у них по кілограму.
А заздрісні до сексу: люті й дикі!!!
Та кожен має в інтернеті МАПУ.
А що читає наша ФАУНА ПУХНАСТА?, --
Те що РОЗУМНІ  СВИНКИ написали…
Життя вели із Запахом, блохасте.
Та за людьми з «ВИСОТ» СПОСТЕРІГАЛИ..!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
КОШЕНЯ
Захворіло Моє Кошеня..,
Навіть вушка не хочуть ставати…
Чхає, кашляє, мерзне малий,
І під ковдру животик ховати…
Та нічого, НАСТАНЕ ЩЕ ЧАС,
Я обійму малого, легенько..,
І здорове уже Кошеня,
Замуркоче Мені чепурненько!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
НЕВІРНОМУ СЛУЗІ
Ти чого такий нахальний?!
Кожен день втрачаю Я!
Він чи спить, або в лікарні.., --
Кожна справа по пів дня..!!
Скоро виросте Інуся 
І навчиться в свого тата:
По пів дня ходить на зустріч..!,
Іншу мешти шнурувати?!..
Навіть муха засміється
І спитає: «Чи ви чули,
Як навчилася дитина
Гарно Всім Казати Дулі???!
+++++++++++++++++++++++++++
АЛКОГОЛІК
Алкоголік, це АЛКАШ?!
Ні, -- свиня, свиня ПОГАНА!!!
П»єш, як підсвинок, якраз!
І душа Твоя, -- ЗАСРАНА!!!
Какав, пісяв, -- ВЛІЗ У ТО!,
Наминає, як ВАРЕНЯ…
І не думає, ЗАСРАНЕЦЬ,
У Творця просить прощення..?!!
++++++++++++++++++++++++++++
МАЛЕСЕНЬКЕ
Лежить собі Малесеньке
Пеленкі розриває..!,
Та хто, Його, до цицьки візьме,
Іще того не знає??!
+++++++++++++++++++++++++++++
СОРОМ!
Десь гуляв по світу…СОРОМ!
Десь ходив, та десь блукав.
Злі ховалися від НЬОГО.
Ти, ЙОГО, не зустрічав?
+++++++++++++++++++++++++++++
«НЕМОВЛЯ»
Написати, я не зможу,
Бо не вмію ще писати!
Зате маю добрі руки,
Гарні марші вигравати…
Говорити теж не зможу,
Соски з рота не впускаю!
І не смійте ображати,
Бо і рочка ще не маю..!

Белая Роза-Таня Маслий
2016, 2015,…


Рецензии