***

Я люблю жыццё, ды неўзаемна так,
Я люблю паветра, кісла-горкае,
Я люблю лічыць, што ёсць апошні знак
І што кропку ў канцы мы зменім коскамі.

Мне абрыдлі смутак і пакутніцтва,
Мне агідна не трываць, а кідацца,
Толькі ў коўдру нельга вечна кутацца,
Адзіноцтва не адорыць літасцю.

Мы пачуцці закрываем вежамі,
Мы ад слабасці ў іх хаваемся...
Гэта ўсё праз адзіноцтва, ведаеш?

<21.11.2014>


Рецензии