Як далеко тобi до осенi

Як далеко тобі до осені…
Молода іще кров нуртує,
Тепле літо з травами-росами
В юну душу йде-чимчикує.

І тихенько стукає пальчиком:
«Ти пусти, хлопче, ми так схожі!»,
І лоскоче сонячним зайчиком,
У садку плека квіти гожі.

Милим чубчиком вітер грається –
Не солідний якийсь ти зовсім.
Тільки болем серце розкрається,
Бо в очах сива-сива осінь…


Рецензии