Нежность украинский оригинал

*НІЖНІСТЬ*


Ніжність, не вимовити - нестерпно,
Пожадливо, скрадливо, тихо - пустельно,

Неспішна й покірлива, тихо ступаєш
І серце моє, сміючись, розриваєш.

Ти - в серці моєму і слабкість, і воля,
І гірські вершини, і рівнеє поле.

І страшно, і весело, і тихо - пустельно...
І складені крила, і б'юся о землю.


Рецензии