МУРА

КИЦЯ МУРА ОЧI ЖМУРЕ
ХОЧЕ МУРА КОВБАСИ
САЛО ВЖЕ НЕ ХОЧЕ ЇСТИ
ЗА СТОЛОМ ВСЕ ХОЧЕ СIСТИ

МАМА ГРИМАЄ НА НЕЇ
ВСЕ ПОКАЗУЄ НА ДВЕРI
БУДЕШ СЕ ПОГАНО ВЕСТИ
ГЛЯНЬ ЗАБУЛА СВОЕ МICЦЕ

ПIДЕШ МИШI ПОГАНЯЕШ
ТА КИЦЮНЮ НЕ ВIДПРАВИШ
ВМИТЬ СЛУХНЯНА ВОНА СТАЛА
НЕ ВIДПРАВИШ IЗ ДИВАНА


Рецензии