Любовь Мусор

Любовь приходит летом.
как солнечный цветок.
Что умирает на Осень,
среди мусора на свалке.

Ты прошел внезапно,
ак все, летом. но...
не оставишь ли среди
мусора, среди жизни(?)

[как мусор на свалке...]
_____________

Кохання приходить літом.
як сонячна квітка.
Що помирає на Осінь,
серед сміття на звалищі.

Ти пройшов раптово,
як усі, влітку. але...
чи не залишиш серед
сміття, посеред життя(?),

[як сміття на звалищі…]

27. 05. 16.


Рецензии