Heзмiнно. Тобi

Я вже не можу шукати причин, чому б тебе обійняти.
Лише одне, я прошу, скажи,
Доки не дійду до хати.
Втримай, за руку схопи, зупини,
Як треба - у клітку, мов звіра.
Тільки благаю, скоріше, скажи,
Доки у щось іще вірю.
Я не чекатиму довгих промов,
Погляду навіть зрадію.
З віри в майбутнє, знову і знов,
Щось усередині грію.
Вже не маленька
Холодна ріка,
Все і сама розуміє.
Довго чекаючи твого плеча
Віконце своє не закрию.

Про це не поясниш хмаринками з слів,
А римами, може, зумію.


Рецензии