Хист

В мене хист тебе кохати,
Виправляти кращий лист,
В мене хист все пробачати,
Бути поруч в мене хист,

Поки буду сміло жити,
Та ходити по землі,
Доти буду я любити,
І належати тобі,

Тож тримайся, це надовго,
Це надовго почуття,
Разом ми достатньо довго,
Вже немає вороття,

В мене хист тебе кохати,
З ним я ходжу по землі,
Хочу вічно цілувати,
Та належати тобі,

Тебе вмію вибачати,
Берегти любові зміст,
В мене хист тебе кохати,
Бути поруч в мене хист...


Рецензии