Вiчнi слова

Слова линуть від душі та серця,
Які ласкають тіло навкруги
Ті слова, як джерельні озерця,
Які розтоплюють гірські сніги.

Слова теплі та приємні на дотик
Закутуючи думки у клубок,
Вони стають для нас як наркотик
Створюючи бажання острівок.

"Я кохаю тебе"- це ті самі слова
Від яких захоплює подих,
Від яких починає крутиться голова
Не ждучи й подвигів жодних.


Рецензии
Майстерно! На цьому сайті щоб назва вірша відображалась повністю потрібно літеру "і" набирати латинським шрифтом. Успіхів!

Артур Грей Эсквайр   17.08.2016 18:24     Заявить о нарушении