В продовження, ,Роздумiв в дорозi, ,

Ось і вирушив твій паротяг,
та надовго вугля не хватило.
Не проста все ж то штука життя,
поглинає здоров‘я і сили.

Особливо, коли працювать,
зокрема зароблять копійчину.
Щоб себе та сім‘ю годувать,
так – дітей і свою половину.

Щоб здійснить – треба розклад змінить,
не махати руками для виду.
Працювати, учитись, творить,
а не спать, як завжди, до обіду…

Починать треба завжди з малого,
не буває всього і одразу.
Крок за кроком кує перемогу,
від лукавого інша зараза.

Схаменися, повір мені, сину,
скільки ж можна ще часу чекати.
Продовольчу щоб мати корзину –
молот брати потрібно й кувати!

17.08.2016


Рецензии